Hirdetés

Filmajánló - Brooklyn ötven árnyalata



|

Szerelmi dráma, pénzügyi krach, horror, nevetés. Nem! Ez nem a magyar valóság, csak a heti bemutatók.

Hirdetés

Ismét az Oscar-szezon két kedvence képviseli magát, miközben egy minőségi horror és egy minősíthetetlen mozi paródiája is betámadja a nézők idegeit, vagy éppen a rekeszizmait. Ha a CineStarra hallgattok, ezen a héten is lesz mit nézni. 

Hirdetés

Brooklyn

Kezdjük is a "szokásos" drámai adaggal. Eilis az 50'-es évek Írországából emigrál New Yorkba, ahol a lányt jószerivel csak kiközösítés éri. Ő azonban próbál beilleszkedni, amit egy nem várt románc is segít egy olasz-amerikai fiúval, csakhogy a haza nem engedi, amit további szívügyek bonyolítanak. Színészileg olyan ismert karakterszínészek domborítanak a Brooklyn szerepeiben, mint Saoirse Ronan (Vágy és vezeklés, Hanna), Jim Broadbent (Moulin Rouge), Julie Walters (Harry Potter-filmek, Billy Elliot) vagy Domhnall Gleeson (Időről időre, Star Wars - Az ébredő Erő), akik már garanciát jelentenek egy bizonyos nívóra.

A fekete ötven árnyalata

Lassan egy éve próbáljuk kiheverni A szürke ötven árnyalatát (amelynek folytatásai az elkövetkezendő években érkeznek… csakhogy senki se hajtsa nyugodtan álomra a fejét), de úgy fest Marlon Wayansék eme paródiával, A fekete ötven árnyalatával tépik fel a beforratlan sebeket, amikért remélhetőleg pár hasfalszaggató poén kárpótolja majd a nézőt.

A nagy dobás

A 2008-ban kirobbant gazdasági válság következményeit még mindig nyögjük, de már készült két remek film a témában (Krízispont, Inside Job), most azonban a Will Ferrel komédiák állandó felelőse, Adam McKay szállítja az aktuális filmet. A nagy dobáshoz pedig nem kis neveket sikerült megnyernie Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling és Steve Carell képében, amely annyira jól sikerült, hogy az Oscar egyik fő várományosát köszönthetjük benne. 

A Fiú

Azért a borzongásra vágyók is megkapják a magukét ebben a horrorban. Egy Amerikából érkező dada megdöbbenve tapasztalja, hogy angol munkaadói fia valójában egy életnagyságú baba. Azonban a szigorú szabályok folyamatos megszegése után egyre jobban hajlik arra, hogy téved. A Fiú főszerepében egyébként nem mást láthatunk, mint a The Walking Dead Maggie-jét, Lauren Cohant.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.