Hirdetés

Filmajánló - Eddie bazi nagy momentuma



|

A titánok összecsapása után következzék egy szívet melengető sztori a Kingsman sztárjával, Olga Kurylenko akciózása és egy újabb görög lagzi.

Hirdetés

A Batman Superman ellen után a honi mozik kissé könnyedebb vizekre eveznek, hiszen két kellemes, könnyed darab is érkezik a filmszínházakba, de azért az akcióra vágyók is megtalálják a számításaikat. Újra házasodó görögöket, életvidám síugrókat, valamint harcos csajokat mutat be a CineStar az e heti filmkínálatban.

Hirdetés

Bazi nagy görög lagzi 2.

Nia Vardalos 14 éve meglepte a nagyérdeműt a Bazi nagy görög lagzival, amellyel rettentő szerethető bájjal és imádni való karakterekkel mesélte el a különböző nációk találkozását, amely egyöntetű kritikai és anyagi sikert jelentett. És ugyan készült belőle egy rövid életű sitcom, az igazi folytatásra a kelleténél talán kicsit többet kellett várni, amelyben Toula és Ian (John Corbett) - értelemszerűen - újabb esküvővel kénytelen szembenézni, amely még az előzőnél is nagyobb és - a családból kiindulva - hangosabb lesz.

Eddie, a Sas

A tavalyi év nagy felfedezettje volt a Kingsman Tökije, Taron Egerton, akit már most az ifjú Han Solo szerepében emlegetnek és annyira összehaverkodott Matthew Vaughnnal, hogy a kémhistória folytatásán kívül az 1988-as téli olimpia egyik méltán híres alakja, a brit Eddie Edwards előtt is emléket állítottak. Vaughn ezúttal "csak" producer maradt, viszont Egerton elől ezúttal senki sem lopja el a showt - még Hugh Jackman sem - ebben a szívet melengető, abszolút életigenlő kis moziban.

Momentum

Olga Kurylenko (Max Payne - Egyszemélyes háború, A Quantum csendje, Feledés) ismét akcióhősnői szerepben próbál meg tündökölni. Az exmodell a Momentumban egy mestertolvajt alakít, akit belerángatnak egy utolsó buliba, amelyről kiderül, hogy sosem a gyémántokról szólt, ezért rá kell jönnie, hogy ki is verte át és pontosan miért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.