Hirdetés

Filmajánló - Egy nyomozás félvilága



|

Még mindig Deadpool a sláger, de azért az Oscar-esélyes Spotlight és a Mágnás Elzára fókuszáló Félvilág is megéri a pénzét.

Hirdetés

Visszafogott hétnek nézünk elébe, hiszen miközben Deadpool továbbira is sikert-sikerre halmoz, csak két új trónbitorlóval kell szembenéznie a mozikban, amelyek valószínűleg meg sem fogják közelíteni Ryan Reynolds őrült karakterének bevételeit, viszont a CineStar szerint mindkettőre nagyon is érdemes odafigyelni.

Hirdetés

Spotlight - Egy nyomozás részletei

Tom McCarthy (Az állomásfőnök, A látogató) legújabb drámája, az Oscar-esélyes Spotlight - Egy nyomozás részletei igaz történet alapján készült, amelyben a Pulitzer-díjas Boston Globe nevű újság írói próbálják felkutatni a katolikus egyház azon papjait, akik szexuális bűncselekményeket követettek el. A sztori súlyosságához mérten szedték össze hozzá a nagypályás színészeket is, így a stábban többek között helyet kapott a Birdmannel visszatért Michael Keaton, Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Stanley Tucci, John Slattery és Billy Crudup.

 

Félvilág

A Köbli Norbert-Szász Attila páros már bizonyította tehetségét a csak tévékben vetített A berni követtel, majd következő projektjük, a Félvilág esetében vitték magukkal Kulka Jánost és ismét a kisképernyőket vehették birtokba, ám végül olyan pozitív visszhangot kapott a híres kurtizán, Mágnás Elza utolsó napjait elmesélő film, hogy az egyik hazai forgalmazó felkarolta és mozikba küldte. Kulka mellett többek között Gryllus Dorka és Kovács Patrícia brillírozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.