Hirdetés

Filmajánló - Folytatódnak Ted kalandjai



|

A heti filmajánlóban a piás és füves mackó, Ted másodszorra próbál megnevettetni minket.

Hirdetés

Nem ígérnek túl sok új filmet most a mozik, viszont mindkettő alkotás érdekes a maga módján: Seth MacFarlane például biztosan sokakat megnevettet majd a Ted 2-vel és a szerelmesek is megtalálhatják a számításukat a felhozatalban a Szerelemszigetnek köszönhetően. 

Hirdetés

Ted 2

Seth MacFarlane másodszorra hozza el nekünk mindenki kedvenc mackójának történetét, amely az első rész fényében ismét megannyi önfeledten átnevetett percet hoz el a nézőknek. A színészgárda új nevekkel egészül ki, élükön még mindig Mark Wahlberg, aki mellett Amanda Seyfried és Jessica Barth is parádézhat. Természetesen Ted hangjaként ismét a Family Guy alkotója tér vissza, aki egyben a Ted 2 rendezője is. A vihartesók ismét egy fordulatokban és alpári viccekben bővelkedő poénmaratont ígérnek.

 

Szerelemsziget (Love Island)

Jasmila Žbanić neve ismerősen csenghet azoknak, akik látták már a Szerelmem, Szarajevó című drámát. A hölgy most szakított az eddig megszokottal és helyette egy vígjáték rendezésére adta a fejét, amely a szív alakú horvát szigetecske, Galešnjak szerelmeseinek történetét meséli el. A főszerepben Grebo (Ermin Bravo) és felesége, Liliane (Ariane Labed) látható, akik életét egy újonnan jött szerelem felborítja. A pár életébe a gyönyörű Flora (Ada Condeescu) szól bele, aki elcsavarja a férj fejét, de Liliane is közös múlton osztozik vele. A szerelmi háromszög egy romantikus vígjátékot eredményez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.