Hirdetés

Filmajánló - Harcosok klubja haláli irammal



|

Visszatér David Fincher kultklasszikusa, kiparodizálják a Halálos Iramban szériát és kicsit retteghetünk is az a harmadik Insidious horrorban.

Hirdetés

Folytatódik a CineStar és a PCWorld közös rovata, amelyben hetente kivesézzük az aktuális filmmegjelenéseket. Ezúttal több nagyobb premierünk is van, beleértve egy régi klasszikus visszatérését is. 

Hirdetés

Harcosok klubja (Fight Club)

Ismét mozikba kerül David Fincher kortalan klasszikusa, a Harcosok klubja, amelyben Edward Norton és Brad Pitt életük egyik legjobb szerepét hozza, méghozzá Helena Bonham Carter társaságával karöltve. Tyler Durden ámokfutása először 1999-ben jelent meg, ám az igazi áttörést a DVD megjelenés hozta, most pedig ismét a nagyvásznon is megtekinthető az alkotás. Ha ennél többet mondanánk, akkor megszegnénk a Klub első és második szabályát.

 

Insidious – Gonosz lélek (Insidious: Chapter 3)

Harmadik felvonásához érkezett az Insidious, ahol ismét a gonosz kapja a főszerepet. A gonosz, amely titkainkból, félelmeinkből táplálkozik, és aki elől nincs menekvés. A Lambert család mégis megpróbál szabadulni, mégpedig a múltjukat bemutató filmben, amelyet ezúttal nem James Wan, hanem Leigh Whannell (a Fűrész 3 Adamje) rendezett. A garantált rettegésben visszatérnek a már ismert szereplők, hogy ezúttal egy tinilányon próbáljanak segíteni, ám ehhez át kell menniük arra a bizonyos túloldalra, a sötétség világába.

 

Megőrjít a csaj (She's Funny That Way)

Peter Bogdanovich (Texasville, Függöny fel) vígjátéka egy tipikus tündérmese lenne, ha nem a szerencsétlenségek sorozata adná a film alapját. A Megőrjít a csaj története egy fiatal hollywoodi csillagocska, Isabella Patterson (Imogen Poots) körül játszódik, aki egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap az Álomgyár egyik rendezőjétől, az élete pedig ezáltal teljesen a feje tetejére áll. A filmben feltűnik még Owen Wilson, Will Forte, Kathryn Hahn és Jennifer Aniston is. A romantikus vígjátékok kedvelői előnyben, de mindenki számára könnyed kis kikapcsolódást nyújthat a film.

 

Superfast! – Haláli iramban (Superfast!)

Egy alcímmel megtoldva kerül hazánkban a mozivászonra a Halálos iramban szériát kiparodizáló Superfast, amely a hasonszőrű filmek tipikus elemeit vegyíti a siker érdekében. Az eredeti filmek kiparodizált jeleneteit Jason Friedberg és Aaron Seltzer követték el, akik korábban már olyan alkotásokat hoztak, mint a Spárta a köbön vagy a Katasztrófafilm. A páros a bugyuta viccekkel és a helyzetkomédiával operál legtöbbet, de akinek az említett filmek tetszettek, annak a Superfast! is fog, már ha van még olyan jelenet, amit nem lőttek el az előzetesben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.