Hirdetés

Filmajánló - James Bond és a kis herceg is visszatér



|

James Bond újra világkörüli úton, miközben ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.

Hirdetés

Közeleg az év vége és érkeznek az egyre nagyobb premierek, amikkel szemben a kisebb forgalmazók nem nagyon mernek mit mozikba küldeni. Őfelsége legtitkosabb ügynökével szemben lényegében csak a családosoknak is kedvező A kis herceg újabb interpretációját sorakoztatták fel, de ez talán nem is olyan nagy baj, hiszen a CineStar szerint mindkettő megtalálja a saját közönségét. 

Hirdetés

007 - Spectre: A Fantom visszatér

James Bond ismét világkörüli összeesküvések nyomában, miközben a legcsábosabb hölgyek borulnak le a lábai előtt. A Skyfallban történtek után Bond egy rejtélyes üzenetet kap a múltból, ami egy titkos szervezethez vezet, miközben főnöke, M politikai csatározásokat kényszerül vívni. A giga sikerű Skyfall után a rendezői székben ismét az Oscar-díjas Sam Mendes foglal helyet, Daniel Craig pedig immáron negyedjére ránt Walther PPK-t, méghozzá A galaxis őrzői Drax-a, azaz David Bautista és maga Hans Landa, vagyis a zseniális, kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz ellenében, a Spectre hölgykoszorúját pedig az egyre felkapottabb Léa Seydoux, valamint maga Monica Bellucci gazdagítja. Kötelező beülni rá! 

A kis herceg

A legtöbbünknek a kényszerű kötelező általános iskolai olvasmányok közül A kis herceg mindenképpen a szabályt erősítő kivételek közé tartozott. Most animációs formában elevenedik meg Antoine de Saint-Exupéry kultikus meséje, melyben egy kislányt a szomszéd öregember megismertet a kis herceg varázslatos világával. Míg a kicsik rácsodálkozhatnak a híres mű szépségeire és örök érvényű igazságaira, addig a nagyobbak kellemeset nosztalgiázhatnak ezen a francia mesén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.