Hirdetés

Filmajánló - Jennifer Lawrence holtponton



|

Az év utolsó napja nem nagy durranás, de azért lesz így is mit nézni a mozikban, hiszen jön Jennifer Lawrence új filmje, egy klasszikus feldolgozása és a következő Nagyon Vadon.

Hirdetés

Az e heti filmpremierek már egyértelműen 2016-nak szólnak, amelyek között akad díjszezonra kalibrált, nagynevű színészeket felvonultató dráma, kultikus akció modern kori újrája és a kisebbeket megcélzó mese folytatása is. Hogy ezek közül bármelyik is betalál-e a honi nézőknél vagy inkább újra felülnek az Ezeréves Sólyom fedélzetére, az még jó kérdés, de a CineStar segít választ adni rá. 

Hirdetés

Joy

David O. Russell ismét összeállt a Napos oldal stábjával (Jennifer Lawrence, Bradley Cooper és Robert DeNiro), hogy megpróbálják megismerni annak sikerét. Ezúttal egy generációkon átívelő történetet mesél el, a középpontban egy magabiztos üzletasszonnyal.

Holtpont

Mindenki ismeri Patrick Swayze és Keanu Reeves 90'-es évekbeli azonos című akcióklasszikusát, az Oscar-díjas Kathryn Bigelow (A bombák földjén, Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza) rendezésében. Most úgy gondolták a készítők, hogy a modern kornak megfelelően álmodják vászonra Bodhi és Johnny Utah történetét. Ha más nem, az extrémsportok kedvelői biztos megtalálják benne a számításaikat.

Nagyon Vadon: Bolondos vadászidény

Nem lehetne azt mondani, hogy a 2006-os Nagyon Vadon filmtörténeti mérföldkő lenne, ennek ellenére rendre felbukkannak a folytatásai a TV-ben vagy DVD-n. Ezúttal Boognak, a medvének és Elliotnak, a szarvasnak egy vérfarkassal kell szembenézniük, valamint ennek kapcsán minden vadon élő állat rémálmával: a vadászidénnyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.