Hirdetés

Filmajánló - Jön a legapróbb Bosszúálló



|

Ha a Marvel legkisebb hőse, Hangya nem villanyoz fel titeket, akkor Helen Hunt hullámlovasai vagy Ryan Reynolds sci-fije talán majd megteszi a hatását.

Hirdetés

Mivel továbbra is kínoz mindenkit a kánikula, ezért három jó okot is mond a CineStar rá, hogy miért érdemes beülni a héten a kellemesen hűs mozik egyikébe és ezek között szerepel a Marvel legújabb szuperhősfilmje is. 

Hirdetés

A Hangya (Ant-Man)

Kicsi a bors, de erős. Legalábbis ezt igazolja a legkisebb Bosszúálló mozija, amely izgalmakban és látványban gazdag, de ezt már megszokhattuk a Marvel alkotásaitól. A Hangya szerepében Paul Rudd parádézik, de Michael Douglas és Evangeline Lilly is tiszteletét teszi a filmben. A rendezésért az a Peyton Reed felelt, aki 2008-ban Az igenembert is elhozta a mozikba. A kritikák alapján A Hangya bizony hozta az elvárt szintet sőt, át is ugrotta azt a bizonyos lécet, sokan a Galaxis őrzői és a Vasember filmek lazaságához hasonlítják. 

 

Önkívület (Self/less)

Mi történik, ha a tudomány képes arra, hogy tudatunkat egy másik testbe helyezze? Damien (Sir Ben Kingsley) már tudja a választ, amikor halálos betegsége elől egy fiatal test segítségével menekül meg (Ryan Reynolds). A dúsgazdag üzletember innen kezdve nagykanállal habzsolja az életet addig a végzetes pillanatig, amíg a gazdatest tudata szépen lassan elkezd a felszínre törni. Vajon kinek a bőrében van? És a legfontosabb: ez erkölcsileg mennyire elfogadható még a halál küszöbén is? Tarsem Singh (Halhatatlanok) filmje egy olyan sci-fi, amely remekül vegyíti a drámai elemeket is, hogy elvezessen a nagy leleplezéshez.

 

Hullámlovasok (Ride)

Helen Hunt színésznő (Életem a szörf) az írója és rendezője a Hullámlovasok című filmnek, amely a nőiesség újbóli felfedezéséről, az önmegvalósításról és magunk elfogadásáról szól. A történet középpontjában Jackie, a The New Yorker magazin szerkesztője áll, aki fia megfontolatlan döntése miatt kénytelen Los Angelesbe utazni, hogy a szörfözés szerelmesévé váló Angelót jó útra térítse. Ahogy minden valamire való romantikus vígjátékban, itt is végül ő maga kerül a középpontba és a teljes élete változásokon megy keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.