Hirdetés

Filmajánló - Mese-mese (m)átka



|

A filmajánlót ezúttal mesefeldolgozások uralják, de Kevin Costner azért biztosít egy alternatívát egy sci-fi képében.

Hirdetés

Ez a hét javarészt a mesék jegyében telik, hiszen nem csak A dzsungel könyve kedves kis története elevenedik meg, hanem a sötét lelkű Hófehér birodalmába is visszalátogathatnak az arra vágyók, lévén a tátott szájú címszereplő ezúttal távol marad. Akik pedig ebből sem kérnek, azoknak az Ál/Arc mintájára arccsere helyett egy agycserével tarkított thrillernek lehetnek a szem- és fültanúi a CineStar segedelmével.

Hirdetés

A dzsungel könyve

Mit lehetne mondani Rudyard Kipling örökérvényű történetéről, A dzsungel könyvéről, amit elsősorban mindenki a Disney klasszikus meséje alapján ismer. Most eme feldolgozást renoválta maga az egeres cég, modern CGI technikával és csodás 3D látvánnyal, melyben Maugli életére tör a gonosz tigris, Shir Khan, de ehhez a dzsungel lakóinak is lesz egy két szava. A Vasember rendezőjének munkáját egyöntetűen dicséri a szakma és a közönségét így egy újabb generáció zárhatja a szívébe Balut, Bagirát és a többieket.

A Vadász és a Jégkirálynő

Nagy valószínűséggel senki sem gondolta volna a négy évvel ezelőtti Hófehér és a vadászról, hogy a mérsékelt siker ellenére folytatást kap. Pontosabban folytatást, előzményt, spin-offot és eredettörténetet. Nem annyira zavaros, mint amennyire tűnik, hovatovább a főszereplőnő helyére két valóban szép és tehetséges színésznő lépett, és Charlize Theron is visszatért, ahogy Chris Hemsworth ebben az elődjénél már valamivel kiforrottabb dark fantasyben, A Vadász és a Jégkirálynőben.

Beépített tudat

Kevin Costner másodvirágzását éli, de igencsak felemás sikerrel. Ezúttal is egy kifejezetten B-filmes közegben próbálja bizonyítani, hogy öreg testőr, több mint testőr. Pontosabban bűnöző. Ugyanis a Beépített tudatban egy lebukott CIA ügynök tudatát ültetik át a Costner alakította bűnöző elméjébe, hogy megakadályozzanak egy atomkatasztrófát, csakhogy a két lélek egy testben nem igazán fér meg, pláne miközben mind a kormány, mind a rosszfiúk rá vadásznak. Costner mellett olyan nagyágyúk tűnnek fel, mint Tommy Lee Jones, Gary Oldman, Ryan Reynolds vagy a legutóbb Wonder Womanként tündöklő Gal Gadot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.