Hirdetés

Filmajánló - Snoopy ifjúsága



|

A legújabb FIlmajánlót az öreg fiatalok és fiatalságot kereső öregek uralják, avagy Snoopy és Michael Caine is visszatér.

Hirdetés

A karácsony inkább az ifjak ünnepe továbbra is, és talán ezért is került ezen a héten bemutatásra kettő, a fiatalsággal is foglalkozó, igaz, azt máshonnan megközelítő mozi. Szóval, ha kipihentük a Star Wars: Az ébredő Erő okozta sokkot (lehet azt egyáltalán?), akkor a fiatalok egy animációs filmen lazíthatnak, míg az idősebbek az elmúláson is mélázhatnak. Kövessétek a CineStart, ha kíváncsiak vagytok hasonló filmekre is. 

Hirdetés

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts-film

Snoopy, valamint gazdája, Charlie Brown nagy valószínűséggel még a honi közönség számára is ismerős, de inkább pólókról, bögrékről, semmint a különböző rajzfilmekből, amelyeknek a tengerentúlon mind a mai napig hatalmas kultusza van. Ezúttal 3D-ben élhetik át a kisebbek és a gyermeklelkű nagyok a fiatalok mindennapos megpróbáltatásait, amelyért az a Steve Martino felelt, aki Motkány számos kalandját, valamint a Jégkorszak legutóbbi epizódját is elhozta. Ezért sem véletlen, hogy a mozikban az említett makkhajhász bolygóközi kalandja lesz látható a film előtt.

Ifjúság

Azért az ünnepek hetében nem csak a kisebbeknek kedveznek, hanem a műértőbbeknek is és erre nincs is tökéletesebb film, mint A nagy szépség rendezőjének legújabb, többszörösen díjnyertes alkotása, az Ifjúság. Paulo Sorrentino Mick, az utolsó nagy alkotására készülő rendező és Fred, a visszavonult karmester az Alpok lábánál pihen, azonban utóbbi esetében valaki azt szeretné, ha visszatérne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.