Hirdetés

Filmajánló - Statham nélküli szállítás



|

Folytatódik a Szállító franchise, de immáron Statham nélkül, miközben Jennifer Anniston a boldogságot, Zac Efron pedig az ütemeket kergeti.

Hirdetés

Elrajtolt szeptember és vele együtt három új premier: egy akcióval és két lazább filmmel indítjuk az őszt, a CineStar pedig segít választani a felhozatalból. 

Hirdetés

A Szállító: Örökség (The Transporter Refueled)

Jason Statham nélkül a szállító olyan, mint a nachos szósz nélkül: elfogyasztod, de messze van a teljes élménytől. 2008-ban érkezett meg az akció-orgiával megfűszerezett A szállító 3, amely után hét évnek kellett eltelnie, hogy egy új szereplőgárdával ismét a mozivásznat vegyék célba (mert volt/van egy sorozat is, de az most mellékes), ezúttal Ed Skrein (Deadpool, Tiger House) főszereplésével. A Szállító: Örökség története ismét az egyszerűséget követi, miszerint főszereplőnk, Frank Martin egy rejtélyes megbízást kap egy csapat hölgytől, akik csak kihasználni szeretnék a tehetségét (nem a férfiasat, hanem a lövöldözőset), és apja elrablásával rá is veszik tervük megvalósítására. Innen kezdve a lövöldözés és üldözés garantált, a kérdés már csak az, hogy kell-e nekünk Camille Delamarre (Elrabolva 2, Colombiana) filmje, vagy elég volt a három rész?

Boldogság bármi áron (Cake)

Úgy tűnik, hogy a Jóbarátok egykori sztárja végleg kinőtte a butácska, naiv lány szerepét, ugyanis Jennifer Aniston (Förtelmes főnökök, Családi üzelmek) ezúttal egy velejéig megható drámában dobja be magát, Claire Simmonsként. A Daniel Barnz (Nem hátrálunk meg, Csúf szerelem) által rendezett alkotás egy betegséggel és függőséggel küzdő középkorú hölgy megpróbáltatásait meséli el, akinek már se barátja, se férje, se öröme az életben. Egészen a sorsfordító halálesetig, amikor a segítői csoportjának eltávozott tagja családja után kezd érdeklődni, és még az is lehet, hogy nekik köszönhetően végre megtalálja a boldogságot. Hiszen a cél nem más, mint boldogság bármi áron.

Miénk a világ (We Are Your Friends)

Cole (Zac Efron - Csajkeverők, Rossz szomszédság) jövőképe nem a bölcsészkarról, a diákhitelről és a tanulásról szól: ő a DJ szakmában szeretne érvényesülni, és ezért képes szinte bármit megtenni. Elég volt a házibulikból, elég volt az ismeretlenségből, hiszen a tehetség vezethet el az álmaink megvalósításához. Max Joseph első rendezése meghozhatja számára a várt sikert, hiszen a lemezlovasokat nem csak a bulik sztárjaként mutatja be, hanem a kudarcokkal és kitartással kikövezett utat is elénk tárja. Aki szereti a jó zenéket, a pörgős bulikat, de a történet is érdekli, az megtalálhatja a számítását a Miénk a világban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.