Hirdetés

Filmajánló - Ünnepi vadászat



|

Gyilkos bálnák és idegőrlő ünnepek. Nehéz eldönteni melyik a rosszabb.

Hirdetés

Vihar előtti csend. A forgalmazók és a stúdiók is igyekeztek mindent eltakarítani a jövő héten a világ filmszínházait letaroló Star Wars: Az ébredő Erő elől, így maradt egy tipikus karácsonyi vígjáték, és Ron Howard régóta tologatott bálnavadászós drámája. A CineStar szerint arra mindkettő tökéletes, hogy a jedik érkeztéig elüssük valahogy az időt. 

Hirdetés

A tenger szívében

Ron Howard mielőtt Budapestre jött volna forgatni a harmadik Robert Langdon-sztorit Tom Hanksszel, a Hajsza a győzelemért után ismét összeállt Chris Hemsworth-szel, hogy A tenger szívében című filmben elmesélje a Moby Dick alapjául szolgáló eset történetét. Ugyanis 1820-ban egy bálnavadászhajó és annak legénységének az életét megkeseríti egy gigászi ámbráscet, ezzel több hónapra megakadályozva, hogy a legénység - már akik még életben maradtak - hazatérhessen a családjához.

Káosz karácsonyra

Nincsen ünnep a karácsony szellemét meglovagoló családi vígjáték nélkül, amelynek lassan éppúgy elengedhetetlen kelléke lesz Diane Keaton, mint a Reszkessetek, betörők! ilyenkor a műsorkínálatnak. És ezért most a szintén Keaton nevével fémjelzett (pont 10 éves) Kőkemény család alkotói és a Nevem, Sam direktora felelt, hogy vászonra vigyék, hogyan megy négy generációnyi családtag egymás idegeire a szeretet ünnepén a Káosz karácsonyra című családi komédiában. A karácsonyi hangulatot megfejeli jónéhány ismerős arc is, mint John Goodman vagy Alan Arkin, akik pár éve Az Argó-akcióban brillíroztak együtt és Olivia Wilde látványa is biztos sokakat kárpótol majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.