Hirdetés

Filmajánló - Amikor a (sz)ex az oka mindennek



|

Heti filmajánlónkban Meryl Streep rockzenésznek áll, Jason Sudeikis egyéjszakás kalandba bonyolódik és bemutatkozik egy magyar thriller is.

Hirdetés

Szeptember második hetében a kisebb premierek uralják a terepet, viszont ezekkel is remekül elszórakozhat az ember. A CineStar segít a döntésben.

Hirdetés

Dübörög a szív (Ricki and the Flash)

Meryl Streep nem fiatalodik, mint ahogy az általa alakított Ricki sem, aki egykor a siker és csillogás reményében mindent és mindenkit maga mögött hagyott, hogy a rocksztárok földi paradicsomában, Kaliforniában találja meg a boldogságot. Ahogy az lenni szokott, a siker idővel megkopik, az álmok szertefoszlanak és nem marad más, mint az elhidegült család, akikhez visszatér, lánya válásának apropóján. A Dübörög a szív egy igazi családi dráma érzelmekről, sikerről és áldozatokról Jonathan Demme (Rachel esküvője, Adaptáció) rendezésében.

A (sz)ex az oka mindennek (Sleeping with Other People)

Leslye Headland (Mi történt az éjjel?, Lánybúcsú) írta és rendezte a két fiatalról szóló történetet, amelynek Lainey (Alison Brie) és Jake (Jason Sudeikis) a főszereplői. Az egyéjszakás kalandjuk során veszítik el szüzességüket, majd ez a kaland meghatározza későbbi szexuális kalandjaikat, ami akkor tetőzik igazán, amikor évekkel később ismét egymásba botlanak. Fellángolnak a régi érzelmek, a vonzalom szinte kibírhatatlan, már csak egyetlen akadályt kellene leküzdeniük: nem lefeküdni más emberekkel.

Víkend

Mátyássy Áron (Berosált a rezesbanda, Tanár úr kérem!) a megszokott magyar alkotásokkal ellentétben nem a vígjáték, hanem a thriller felé kacsintott, amikor nekiállt a Víkend rendezésének és a forgatókönyv megírásának. Története három jómódú embert állít a középpontba, akiket Lengyel Tamás (István), Simon Kornél (László) és Gryllus Dorka (Márta) alakít a vásznon. Az erdélyi könnyed vadászatnak szentelt hétvége hamarosan egy rémálommá válik a számukra, amikor a faluban egy baleset felrázza a kedélyeket, elszabadulnak az ősi ösztönök, és minden titokra apránként fény derül. Nem csak a lakosokkal, hanem egymással is meg kell küzdeniük, ha szeretnék túlélni az álompihenés megpróbáltatásait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.