Hirdetés

Filmet zsebben, SD kártyákról



|

A Toshiba új médialejátszói az SD kártyás filmek lejátszására szakosodtak.

Hirdetés

 

A Toshiba bemutatta a Mod Systems-szel közösen fejlesztett, legújabb multimédiás lejátszóját, amelynek érdekessége, hogy SD-kártyafoglalatokkal vértezték föl. 

 

Nem nehéz kitalálni, a Toshiba a flashmemóriákon eladott filmekhez "találta fel" új lejátszóját. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon ki vesz így filmeket? És valóban, jogosan: a jelenlegi vélemények azt tükrözik, hogy alig van érdeklődő az SD kártyán árult filmekre. 

 

Valójában több prototípus lejátszó is van, pontos információk egyelőre nem érhetőek el a konkrét készülékekről - részletesebben az idei CES-en tájékozódhatunk a Toshiba lejátszókról.

 

mod-systems_1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.