Hirdetés

Filmjánló - Dínók karácsonya



|

Van zsákodban minden jó, gyilkos, krampusz kis dínó.

Hirdetés

December beköszöntével nem csak a karácsonyi szezon, hanem az utolsó nagy filmes hajrá is beindul, és ezt jól tükrözi a mostani felhozatal, amiben akad karácsonyi rémmese, drámai thriller és megható animációsfilm. A CineStar ismét segít választani közülük. 

Hirdetés

Dínó tesó

A Pixar idén már másodjára támad és a Dínó tesó az Agymanók zsenialitásával ellentétben egy sokkalta hagyományosabb mese, amelyben a dinoszauruszok nem haltak ki és egy fiatal példány, Arlo barátságot köt egy barbár embergyerekkel, majd kalandok hosszú során mennek keresztül. A kisebbek biztosan élvezni fogják - pláne ha a Jurassic Worldhöz túlontúl fiatalok - de az idősebbeknek is lesz pár zsepiszorító pillanat, vagy ha nem, akkor gyönyörködhetnek a szemkápráztató animációban.

Szemekbe zárt titkok

Az Oscar-díjas argentin-spanyol Szemekbe zárt titkokat is utolérte a végzete és elkészült az amerikai változata, méghozzá olyan hollywoodi nevekkel, mint Nicole Kidman vagy Julia Roberts. Egy volt FBI nyomozó 13 évvel kollégája lányának meggyilkolása után új bizonyítékot talál, ami megoldaná az ügyet. A kutatás azonban régi vagy soha be nem gyógyuló sebeket és indulatokat hoz a felszínre és ami az út végén vár rájuk, arra talán senki sincs felkészülve.

Krampusz

Reméljük a rosszakért nem efféle krampuszok jönnek el a héten. Ehhez pedig nem kell más, minthogy egy egyszerű gyerek a családtól szenvedve karácsonykor megtagadja az ünnepet. Csakhogy ezzel elszabadítja a krampuszt és megannyi sötét teremtményt, amely a "békés családi tűzfészket" hivatott megtámadni. Azonban a legnagyobb kihívás talán nem is az, hogy harcoljanak az ismeretlen ellen, hanem egymásért tanuljanak meg küzdeni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.