Hirdetés

Fülhallgató mindenkinek, minden alkalomra



|

Dugd hurokba a füled, akár sportolsz, akár a munkahelyeden hallgatsz zenét!

Hirdetés

Az én fülemhez még egyetlen "bedugós" füles sem passzolt - folyton kiestek, és véresre dörzsölték a fülem belsejét, annyiszor kellett visszapakolásznom a szökevényeket. Le is szoktam a használatukról eléggé hamar, és maradtam inkább a "járomnál".

 

 


A Yong Lee által megálmodott - és a 2010-es Idea Design eseményen bronzérmet nyert - alakítható füles viszont még talán az én fura alakú fülemhez is illene. Meg mindenkiéhez. A fix alakú kampóval ellátott fülhallgatók némelyek számára kényelmetlenek lehetnek, ha a fülük túl kicsi, vagy épp túl nagy az adott eszköz paramétereihez képest. Az i-Sound viszont egy állítható, flexibilis hurokkal oldja meg ezt a problémát, és természetesen te dönteheted el itt is, hogy szeretnéd-e használni ezt a funkciót, avagy sem. Ötletes találmány - miért nem gondolt rá eddig senki?

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.