Hirdetés

Gyomlálják a YouTube anyagait



|

100 000 klip eltávolítását követeli a Viacom a Google-tól.

Hirdetés

A Viacom International médiakonlgomerátum a Comedy Central, MTV, Nick at Nite, Nickelodeon, Paramount Pictures és VH1 csatornák tulajdonosa, így érthető, hogy nagy számú jelenetet épp az általuk sugárzott műsorokból rögzítenek a YouTube tagok. Közkedvelt komédiasorozatok epizódjait lehet nyomon követni a videoközösségi webhely lelkes komédia rajongóinak munkája révén. A Viacom egyezségre szeretett volna jutni a YouTube-al, hogy a felhasználók jogszerűen tölthessenek fel klipjeiből. A YouTube talán nem kívánt ezért fizetni, emellett olyan szűrő mechanizmust sem sikerült kifejlesztenie, ami megakadályozná a jogsértő feltöltéseket. Miután a YouTube kézhez kapta a hivatalos DMCA (Digital Millennium Copyright Act) kérelmet, csak sajnálatát fejezte ki, hogy a jövőben a szenvedélyes YouTube rajongók már nem népszerűsíthetik a Viacom show műsorait. Természetesen a kifogásolt klippeket eltávolítják a rendszerből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.