Hirdetés

Hamarosan kezdődik a Pokémon-világbajnokság



|

A Pokémon GO-láz nem enyhül, sőt: mindjárt kezdődik az idei Pokémon-világbajnokság.

Hirdetés

A Pokémon GO óriási siker lett, a legkedveltebb mobilos játék pedig pénzügyileg is igen jövedelmező. De vajon meddig tart a láz?

Hirdetés

Bár azt hinnénk, hogy lassan csökkenni kezd, a helyzet egészen más. San Franciscóban ugyanis hamarosan kezdődik a 2016-os Pokémon-világbajnokság. 

A rajongók összesen 35 országból látogatnak majd a rendezvényre, amelyen a világ legjobb Pokémon-játékosát keresik. Az eseményt augusztus 19. és 21. között tartják meg. 

Ahhoz, hogy valaki részt vehessen a világbajnokságon, a teljes videojáték-szezont végig kellett játssza tavaly ősztől kezdődően. Amennyiben elegendő pontot szereztek a játékosok, akkor privát meghívót kaptak. A világbajnokságon 500 000 dollár értékű díjazást is kiosztanak. 

Bár a bajnokság nem nyitott a nyilvánosság felé, a rajongók élő streamet nézhetnek a pokemon.com/live webcímen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.