Hirdetés

Három új Csillagkapu-film készül



|

Az eredeti 1994-es film rendezője és társírója is visszatér.

Hirdetés

Örömteli hírrel szolgált a The Hollywood Reporter a sci-fi szerelmeseinek, ugyanis az MGM és Sony Pictures közösen most már hivatalosan is fel kívánják támasztani a Csillagkaput. A jelenlegi információk alapján filmtrilógiáról van szó, amelyek alapját a legelső 1994-es mozifilm adhatja, ráadásul a rendezői székbe újból Roland Emmerich ülhet. Ez nem meglepő annak fényében, hogy korábbi értesülések szerint ő maga vetette fel a trilógia ötletét az MGM illetékeseinek.
 

Hirdetés


A producer szerepét Dean Devlin töltheti be, a férfi az emlegetett rendezővel közösen írta az 1994-es filmet. A szereposztásról egyelőre semmit sem lehet tudni, a jelek szerint a projekt meglehetősen kezdeti fázisban jár, Emmerich jelenleg a melegek jogaival foglalkozó Stonewall című drámát forgatja.


A Csillagkapu rajongóira ráfér már éppen egy kis törődés, hiszen a 10 évadot megélt Stargate SG-1 és 5 évadot abszolvált Stargate Atlantis nem véletlenül búcsúztak el, ráadásul a harmadik spinoff Stargate Universe-t pont akkor sikerült elkaszálni a második évad végén, mikor végre elkezdett igazán érdekessé válni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.