Hirdetés

Hétköznapi IT őrület



|

Az unalmas, szürke hétköznapokon jól jön néha valamilyen őrült kiegészítő, ami vidámmá varázsolja a határidőkkel teli hét elejét.

Hirdetés

Mindennapi őrületünk első darabja ma egy nyaklánc, amely rejtett pendrive funkcióval rendelkezik. A rendkívül csiri-csáré halacska ugyanis Goldfish terméke és az egyszerű Necklace USB Drive nevet kapta. A cuki, csajos tárhely 4 gigabájtnyi adat rögzítésére képes, 33 gramm tömegű és pici (35 x 55 x 14 mm). Érdekessége, hogy hi-speed 2.0 USB-kapcsolatra képes, támogatja a Windows Vista, XP, 2000 és Mac OS rendszereket, valamint plug and play működik. Az ára is barátságos, alig 27 dollárt kell érte kicsengetni.

 

 

goldfish-necklace-usb-drive.jpg

 

 

A második érdekesség a kavics formájú USB hub, amely úgy néz ki, mintha csak a strandon gyűjtöttük volna, akár levélnehezéknek is jó. Ám a legfontosabb funkciója mégis az, hogy egyszerre akár négy USB-s kütyüt is csatlakoztathatunk hozzá, kifejezetten a minimalista dizájn kedvelőinek szánják. A 90 * 55 * 50 mm fizikai méretű kő akár 480 Mbps gyorsaságú adatmásolást is lehetővé tesz. Mindez alig 16 dollárért elérhető.

 

 

stone-usb-hub_1.jpg
stone-usb-hub_2.jpg
 

 

 

A harmadik cukiság sajnos nem megvásárolható, de mindenképp érdekes látvány. A THQ az angol királynőnek készített egy Nintendo Wii konzolt, méghozzá teljes egészében aranyba borítva tálalták. A különleges, egy példányban készült játékgép a „Big Family Games" játék kiadásának örömére landolt a királynőnél azzal a felkiáltással, hogy remélik, a királyi család is használja majd.

 

 

gold-plated-wii_1.jpg
goled-plated-wii_2.jpg
gold-plated-wii_3.jpg

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.