Hirdetés

Hogyan keressünk filmeket helyszín alapján?



|

Több szempont alapján kutat filmeket a Movienr.

Hirdetés

Az este sokszor tökéletes alkalom egy remek filmhez. A kérdés már csak az, mit nézzünk meg? Egy rossz választás, és az este akár pocsék is lehet. Éppen emiatt jó, ha a számunkra fontos szempontok alapján tudunk választani. Ebben segíthet néhány ötletes webes szolgáltatás is a kritikák mellett. 

Hirdetés

A Movienr például segít filmeket keresni azok típusa, témája, helyszíne és időtartama alapján is. Ha kell, csak vámpíros tartalmakat listáztathatunk vele, de ha éppen a katasztrófajellegű témák érdekelnek minket, akkor azt is megadhatjuk szűrőként. A szolgáltatás használatához elegendő a facebookos vagy a google-ös fiókunkkal bejelentkezni, majd a Discover fülre nyomva indulhat a keresés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.