Hirdetés

Hová tűnt Heisenberg kalapja?



|

A Breaking Bad főszereplőjének legendás tökfödőjéből kiállítási tárgy lehet.

Hirdetés

Vince Gillian példátlanul sikeres sorozata, a Breaking Bad tavaly, az ötödik évaddal véget ért. A rajongók a Bob Odenkirk főszereplésével készülő Better Call Saul című spinoffal vigasztalódhatnak – már ha végre műsorára tűzi az AMC.

Hirdetés

Az LA Times nemrég interjút készített Vince Gilliannel és a széria két főszereplőjével, a Walter White-ot (aka. Heisenberg) alakító Bryan Cranstommal és a Jesse Pinkmant játszó Aaron Paullal (amennyire tudjuk, sajnos egyikük sem bukkan majd fel az új szériában). Sok mindenről szó esett, köztük a Breaking Bad záróepizódjáról és arról is, hogy hová került Heisenberg híres kalapja.

Mint kiderült, kiállítási tárgy lesz belőle. Cranston ugyanis mintegy mellékesen elkottyantotta, „szó van róla”, hogy a Smithsonian múzeum egy komplett kiállítást szentel a televíziótörténeti jelentőségű sorozatnak, ahol más „kegytárgyak” mellett a híres fejfedőt is kiállíthatják majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.