Hirdetés

Így követi a karácsonyt a Google



|

A Santa Tracker azt is bemutatja, a világon hol miként ünneplik a karácsonyt.

Hirdetés

A Google úgynevezett Santa Trackerje eddig csak érdekes játékokkal csábította az unatkozó netezőket karácsony előtt, de most egy kis általános bemutatóval is frissült, aminek a lényege, hogy bemutatják, a világon hol miként ünneplik a karácsonyt. 

Hirdetés

A rajzszegekkel díszített térkép a világ minden érdekes szokását megemlíti az ünnepekkel kapcsolatban. Az izlandi karácsonyi macskán túl az amerikai télapón át a görög kallikántzariig számos olyan elemmel találkozhatunk, amelyek régiónként különbözőséget jelentenek. 

A Fülep-szigeteken például a karácsonyi szezon négy hónapig tart, míg az olyan déli országok, mint Ausztrália vagy Brazília forró időben, de néha karácsonyi témákkal és sporttal ünnepelnek. A Google összesen 17 ország történetét tárja elénk. Ha ezeket meguntuk, akkor a jobb felső sarokban található télapóval visszatérhetünk a játékokhoz vagy a visszaszámlálóhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.