Hirdetés

Így változtatta meg a technológia a művészetet



|

A látványos londoni kiállítás bemutatja a technológia és a művészet összefonódását.

Hirdetés

Idén nyáron a londoni Barbica Centre ad otthont a Digital Revolution nevű, vadonatúj kiállításnak,mely bemutatja, mekkora hatással volt az elmúlt négy évtizedben a technológia a művészetre.

Hirdetés

A tárlat elsősorban a vizualitásával kívánja magához csábítani a látogatókat, így ugyan olyan élményt garantál minden korosztály számára. A bemutatók során találkozhatunk a britek technológiai fejlődését prezentáló fotókkal, rengeteg történelmi tárggyal és az Egyesült Királyság digitális művészeinek közreműködésével létrehozott forradalmi filmalkotások készítési folyamataiból is ízelítőt kínál. A termeket járva megcsodálhatjuk indie játékfejlesztők alkotásait, megismerkedhetünk a Google DevArt projektjével, sőt egy interaktív lézershow, az Umbrellium is kiegészíti a rendkívül impozáns tárlatot.

A szervezők - ígéreteik szerint - további meglepetésekkel és időszakos programokkal kényeztetik a látogatókat a nyár során. A ma megnyíló kiállítás szeptember közepéig várja majd az érdeklődőket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.