Hirdetés

Ilyen a gyerekkor iPad és okostelefon nélkül



|

Meghökkentő fotósorozat került elő - a gyerekek appok és streamelés nélkül is felnőhetnek boldogan.

Hirdetés

Vajon milyen lehet felnőni iPhone, iPad, Netflix, Snapchat, Facebook, Instagram és egyáltalán okostelefon, valamint streamelés nélkül? 

Hirdetés

Sokak számára azok voltak a szép napok, amikor még egyik sem volt - és vannak, akik most is tökéletesen boldogan élnek mindezek nélkül. 

Niki Boon egy érdekes fotósorozatot tett közzé a gyerekeiről, akik az unokatestvéreikkel játszanak a természetben egy 10 hektáros partmenti birtokon, Új-Zélandon - és még csak véletlenül sem mobilneteznek vagy iPadeznek. 

Boon elárulta, hogy a gyerekei nincsenek beiskolázva és tévé vagy modern elektronikai eszközök nélkül élnek. Tudja, hogy manapság ez nagyon szokatlan dolog, de örömmel tekint az egyszerű életstílusukra, illetve a természettel, szabadsággal való kapcsolatukra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.