Hirdetés

Internetes filmkölcsönző indult - egyelőre ingyen



|

Egy svájci cég próbálja meg azt, ami eddig senkinek sem sikerült igazán jól: internetes mozicsatornát indít. Az oldal most még ingyenes, szabadon kipróbálható.

Hirdetés

 

Bár az utóbbi napokban inkább az Angliában frissen debütáló YouTube Movies (ezen a címen nálunk nincs semmi tartalom) szolgáltatás kapott nagy hírverést, azért akadnak kisebb vállalkozások is, amelyek szintén a netes filmkölcsönzést próbálják megszerettetni az emberekkel.

A svácji Viewster például egy olyan - szinte bármilyen médialejátszásra képes eszközzel kompatibilis - internetes oldalt hozott létre, ahol egyelőre teljesen ingyen nézhetünk (főleg régi és főleg réteg) mozifilmeket. A filmek mellett extra tartalom is helyet kapott: hírek, érdekességek, interjúk és még sorozatok is találhatóak az oldalon - csupán egy rövid regisztrációs folyamat szükségeltetik (a hitelkártya adatokat nem kell megadni, úgy is lehet próbálgatni a tesztoldalt).

 

 

A kínálat egyelőre nem túl nagy eresztés, nyilván egy YouTube Movies lényegesen erősebb címeket tud kínálni, de náluk nincs ingyenes tesztidőszak, a Viewster ezért megérhet egy próbát. Ráadásul kommunikál a médialejátszók nagy részével is, a későbbiekben pedig HD-minőségben is kínálnak majd tartalmat - azt még nem tudni, hogy pontosan milyen áron.

A tervek szerint lesz havidíjas előfizetés (mint az HBO On Demand szolgáltatás elve), ilyenkor szabad kezet kapunk az online filmtár használatára (a letöltés kivételével természetesen).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.