Hirdetés

James Cameron cirkuszi showt rendez az Avatarból



|

Az előadást 2015-ben, egy évvel az új Avatar-film bemutatása előtt állíthatják színpadra.

Hirdetés

Az elkövetkező években három új Avatar-filmet is a mozikba kerül majd – de nem a vászon az egyetlen hely, ahol találkozhatunk majd a na'vikkal. A Variety csütörtöki híre szerint James Cameron előrehaladott tárgyalásokat folytat a Cirque du Soleil-lel egy, az eredeti film történetét feldolgozó cirkuszi előadás színpadra állításáról.

Hirdetés

A lap értesüléseit Daniel Lamarre, a világhírű cirkusz elnök-vezérigazgatója is megerősítette. Az előadást 2015-ben, egy évvel az első Avatar-folytatás előtt mutathatják be.

„Az évek során csodálattal figyeltem a Cirque du Soleil művészeinek és kreatív szakembereinek kivételes tehetségét és képzelőerejét – írta közleményében Cameron. – Közös célunk, hogy új szintre emeljük a közönség szórakoztatását.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.