Hirdetés

Japán anime-legenda előtt tiszteleg a Simpsons



|

A rajzfilmsorozat készítői Hayao Miyazaki előtt emeltek kalapot a vasárnap bemutatásra kerülő részben.

Hirdetés

A huszonötödik évadát koptató Simpsons alkotói előszeretettel emlékeznek meg kedvenc filmrendezőik legismertebb munkáiról a népszerű rajzfilmsorozat epizódjaiban. Legutóbb októberben, a szokásos halloweeni különkiadás alkalmából Guillermo del Torót kérték fel vendégrendezőnek, aki egy fergeteges homage-kollázsban elevenítette fel a halhatatlan horrorklasszikusokat és persze saját legnépszerűbb filmjeit is.

Hirdetés

Most a Studio Ghibli japán sztárrendezője, Hayao Miyazaki munkássága előtt tisztelegnek, aki szeptemberben, The Wind Rises című filmjének bemutatója után jelentette be, hogy visszavonul a filmezéstől.

A világhírű animátor és rendező olyan filmekkel írta be magát az animációtörténet nagykönyvébe, mint az 1988-as Totora – A varázserdő titka vagy a 2001-es Chihiro szellemországban. A Simpsons vasárnap bemutatásra kerülő részének egyik jelenetében nem kevesebb, mint tizenegy Miyazaki-film jellegzetes figuráit és történetmorzsáit láthatjuk viszont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.