Hirdetés

Mókás koncepció zenehallgatáshoz



|

Játsszunk doktorost!

Hirdetés

Ki ne játszott volna orvosost kiskorában - játékbabán, ovistárson, anyán-apán hallgatva a sóhajt és a szívdobogást. Nekem is az egyik kedvenc játékszerem volt az oviban a sztetoszkóp, és sajnáltam is rettentően, hogy otthonra nem jutott belőle.

 

 

 

 

 

Egy nosztalgiára hajlamos, vicces kedvű dizájnercég, az Antrepo Design Industry most egy igen mókás fülhallgatót tervezett. A fülest zenelejátszókhoz, vagy akár mobilokhoz is csatlakoztathatod majd, mivel beépített mikrofonja segítségével akár hívásokat is le fogsz tudni bonyolítani.

 

 

 

 

 

Nem tudni, mikor kerül gyártásra is az ötlet, de ha hirtelen megszaporodnak környezetünkben az orvosnak látszó emberek, ne csodálkozzunk - emiatt lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.