Hirdetés

J.J. Abrams hűtlen lett a Trekkiekhez



|

Abrams elvállalta a Star Wars hetedik részének rendezését. Korábban két Star Trek-filmet is készített.

Hirdetés

J.J. Abrams pénteken jelentette be, hogy nem rendez több Star Trek-filmet. Abrams 2009-ben készítette el első, a legendás sci-fi-sorozatból forgatott egész estés játékfilmjét; idén nyáron pedig a Sötétségben – Star Trek című rendezését mutatták be a mozik.

„Úgy érzem, itt az ideje valaki másnak is lehetőséget adni” – mondta Abrams az IGN-nek, hozzátéve, „keserédes” érzés számára a szakítás.

Hirdetés

Döntéséhez valószínűleg nagyban hozzájárult az is, hogy – mint az nemrégiben kiderült – ő rendezheti majd a Disney első Star Wars-filmjét, az Episode VII-t – így nem sok ideje maradna az újabb Star Trek-mozi leforgatására.

A rendező hangsúlyozta, ennek ellenére részt vesz a következő rész elkészítésében: producerként és forgatókönyvíróként is közreműködik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.