Hirdetés

J.K. Rowling írja az új Potter-film forgatókönyvét



|

A Warner Bros. bejelentette, hogy leforgatják a varázslótanonc kalandjait bemutató sorozat előzménytörténetét. A szkriptet J.K. Rowling írja.

Hirdetés

A Warner Bros. csütörtökön jelentette be, hogy elkészítik a nagysikerű Harry Potter-sorozat előzménytörténetét. A spin-off forgatókönyvét maga J.K. Rowling, a széria alapjául szolgáló ifjúsági regények szerzője írja – ezúttal saját nevén.

Az új Potter-film története hetven évvel azelőtt játszódik majd, hogy mindenki kedvenc varázslótanonca beiratkozott volna a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába; főszereplője a titokzatos Newt Scamander lesz.

Hirdetés

A valódi rajongók találkozhattak már Scamander nevével: az eredeti regénysorozatban ő volt a szerzője annak a Fantastic Beasts and Where to Find Them című tankönyvnek, amelyet Harry-nek kötelező olvasmányként írtak elő a tanárai. Valószínű, hogy az új filmnek is ez lesz a címe.

A Warner Bros. egy komplett új Potter-sorozat elkészítésére készül; mint mondták, az új részekben „több ismerős karakter és lény is felbukkanhat majd”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.