Hirdetés

Jól használható videó konvertáló ingyenesen



|

Mindegy, hogy telefonra vagy telefonról, DVD-ről AVI-ba, vagy online felületről, létezik egy gyors - és ami még fontosabb - ingyenes megoldás.

Hirdetés

A Free Video Converter teljesen ingyenesen oldja meg a legtöbb olyan feladatot, mellyel egy átlagos felhasználó videók esetén találkozhat. Rengeteg fájlformátumot kezel, AVI, MP4, MKV, WMV, MPG, 3GP, 3G2, SWF, FLV, TOD, AVCHD, MOV, DV, RM, QT, TS, MTS, stb, de megbirkózik zenékkel és képekkel is, így akár ezeket is betehetjük videóinkba. Nem okoz számára problémát az sem, ha valamilyen online felületről szeretnénk kinyerni a tartalmat, mert közvetlenül a forrásból konvertálhatunk, legyen az YouTube, vimeo, videa, vagy bármi más.

Amennyiben okostelefonra, vagy egyéb mobil eszközre szeretnénk videókat feltenni, az sem probléma, bírja az iOS és Android rendszereket is. A CUDA és DXVA technológiák támogatásával gyorsan, és viszonylag alacsony processzor terhelés mellett képes elvégezni a rábízott munkát, automatikusan beállítva az optimális paramétereket. Az elkészített anyagainkat akár azonnal tölthetjük is fel YouTubera, hogy mindenki gyönyörködhessen bennük. Akinek felkeltette az érdeklődését a Free Video Converter, az innen töltheti le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.