Hirdetés

Jön a Trónok harca játék



|

A nagysikerű Walking Dead játékkal befutott Telltale Games 2014-ben mutatja be az HBO sikershowja alapján készült sorozatot.

Hirdetés

A Telltale Games, a sokszorosan díjnyertes Walking Dead kalandjáték fejlesztője a hétvégén jelentette be, hogy az HBO Trónok Harca című sorozatából is elkészíti a maga gamereknek szánt "átiratát”.

Az IGN még a múlt hónapban számolt be róla, hogy a cég a nagysikerű fantasy-széria feldolgozását fontolgatja; a hírek szerint a Walking Deadhez és a nemrég bemutatott The Wolf Among Us-hoz hasonlóan a Trónok harca játékot is folytatásokban jelentetik meg.

Hirdetés

Az első részt jövőre mutatják be. A Telltale szorosan együttműködik az HBO-val; a játék sztorijának megírása során a tévésorozat és az annak alapjául szolgáló George R.R Martin regény, a Song of Ice and Firebooks történetéből egyaránt merítenek majd. „Mindent jó ötletet felhasználunk majd, hogy valami igazán nagyszerűt csinálhassunk” – nyilatkozta a VGX 2013-on Dan Connors, a Telltale vezérigazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.