Hirdetés

Jön az Apple tepsifon és a prémium iPad



|

Állítólag a jövőbeli iPhone-ok és iPadek is nagyobb kijelzőt kapnak.

Hirdetés

Elég gyakran hallunk arról, hogy az Apple eltérő méretű kijelzőkkel kísérletezget. Állítólag van valahol egy titkos tesztlabor, amelyben egy adott készülékből több prototípus is található, különböző méretekben. Emellett sok pletyka kering az Apple-féle tepsifonról és az iPad maxiról is, az utóbbi egy nagyobb képátlóval rendelkező táblagép. 

Hirdetés

A koreai ETNews beszámolója szerint az Apple jövőre már nagyobb iPhone-okat ad ki, a kijelző mérete ennek jegyében 5 hüvelyk fölötti lesz. Ez azt jelentené, hogy a cupertinóiak beadják a derekukat a tepsifonok előtt. Nem csak az okostelefonjuk nőhet meg viszont, az iPadből is lesz egy nagyobb, 12,9 hüvelykes kiadás. Ezzel a tabletek alap és prémium kategóriákra bomlanak állítólag. 

A koreaiak szerint idén már kár számítani a retinás iPad minire, a forrásaik úgy tudják, már csak jövőre érkezik. Lesznek még állítólag OLED-del szerelt eszközök, mint például az iWatch, amibe ráadásul egyenesen hajlékony képernyő kerül. A MacBookok új verziói pedig energiatakarékosabb LED-es kijelzőket kaphatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.