Hirdetés

Jön az első színes e-könyv-olvasó



|

A Fujitsu FLEPia 260 000 szín megjelenítésére képes, és 8 hüvelykes képernyőt kapott.

Hirdetés

 

Ha e-könyv-olvasóról van szó, talán mondhatjuk, hogy a jelenlegi uralkodó a Kindle 2, amely tovább vitte elődje töretlen népszerűségét. A Fujitsu most azonban piacra hozza a világ első színes e-könyv-olvasóját.

 

A FLEPiáról már 2007 áprilisában hallhattunk, most azonban biztossá vált, hogy hamarosan kapható lesz. A készülék 8 hüvelykes XGA felbontású kijelzővel rendelkezik, ami 260 000 színt tud megjeleníteni.

 

Az eszközbe Bluetooth-és Wi-Fi-modul is került, valamint 4 GB beépített tárhely. Ha ez nem lenne elég, SD kártyával bővíthető a FLEPia, amely szünet nélküli használat esetén 40 órán át működőképes. Az érintőképernyőjéről és az alatta található gombokkal egyaránt vezérelhető.

 

A FLEPia először Japánban lesz kapható, április 20-tól, 99 750 jenért (230 000 forint). Az ottani verzióba belekerült a Windows CE 5.0-ás operációs rendszer is, aminek gyakorlati haszna nem sok van, hiszen az elektronikus tinta válaszideje elég nagy - 1,8 másodperc kell egy lapozáshoz. 

 

flepialarge01-1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.