Hirdetés

Jövőre jönnek a Yahoo saját gyártású sorozatai



|

Az amerikai internetóriás két vígjátékkal próbálja lemosni a pályáról a konkurenciát.

Hirdetés

A Netflix, az Amazon és a Hulu után a Yahoo is beszáll a televíziós műsorkészítésbe, első két, neves filmesek részvételével készülő sorozatukat 2015-ben mutatják be.

Az Other Space című szappanoperát Paul Feig, a Különcök és stréberek rendezője jegyzi. A futurisztikus komédia egy olyan világban játszódik majd, amelyben az emberiség már meghódította a világűrt, és mindenkinek a könyökén jönnek ki a Star Trekhez hasonló „intergalaktikus kalandok”. A sorozat egy csapat szedett-vedett űrutazó történetét meséli el, akik, miután hajósukkal véletlenül eltévednek egy alternatív univerzumban, elképzelhetetlen zűrökbe keverednek, miközben megpróbálják megtalálni a saját világukba utat.

Hirdetés

„Ez egy tőről metszett, istentelenül őszinte és mulatságos sci-fi sorozat, ami egy csapat zöldfülű űrfelfedező kalandjairól szól – mondta a projekt kapcsán Feig. – Amióta az eszemet tudom, rajongok a tudományos-fantasztikus filmekért, ezért aztán igazán nagy élvezettel dolgoztam ezen a shown.”

Az Amazon másik, jövőre debütáló szériáját Bryan Gordon, a Hivatal rendezője és Mike Tollin, a Prérifarkas Blues producere készítik.

A Sin City Saints című sorozat középpontjában egy szilícium-völgyi mágnás áll, aki miután megvásárol egy Las Vegas-i kosárcsapatot, kénytelen rájönni, hogy a látványsport-biznisz sokkal nehezebb iparág, mint gondolta volna. Tollin olyan „szofisztikált vígjáték-sorozatot” ígér a nézőknek, amelynek segítségével bepillanthatnak a profi sport világának kulisszái mögé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.