Hirdetés

Jupiter felemelkedésére még várnunk kell



|

A Wachowski testvérek filmje csak 2015-ben kerül majd mozikba.

Hirdetés

Sorra érik a csapások a Mátrix trilógiát jegyző testvérpárost, hisz legutóbbi filmjük - a Felhőatlasz - csúnya bukása után, a sikerrel kecsegtető Jupiter felemelkedése is egyre több problémát szül.

Hirdetés

Most épp a premierdátumot kellett újrakalibrálni, ugyanis - a vizuális orgiát ígérő trailerek ellenére - a film effektjeinek nagy része még nem készült el. A közel 2000 hiányzó képi hatás pótlása a tervezett júliusi bemutatóig lehetetlen lett volna, így a rendezők és a stúdió inkább egy új határidő felállítása mellett döntöttek. Andy és Lana Wachowski a meglehetősen hosszú kényszerszünetet arra kívánják felhasználni, hogy a rendelkezésükre álló digitális technológiák segítségével még monumentálisabbá varázsolják alkotásukat.

Reméljük a hirtelen jött dátumváltás nem veszi el a mozilátogatók kedvét a Channing Tatum és Mila Kunis főszereplésével készülő űroperától, mely legkorábban 2015 februárjában kerülhet vetítővászonra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.