Hirdetés

Karácsony... Boldogat tőlünk is!



|

Ebben a cikkben nem lesz szó hatalmas technikai újdonságokról, gonosz kártevőkről, vagy válságban lévő IT iparról. Sok szó nem is lesz benne. Csak egy apró fontosság.

Hirdetés

A karácsony sok mindenkinek jelent ünnepet - vallási, családi alapon, vagy egyszerűen megszokásból, mert jó egy kicsit megpihenni, ünnepelni, együtt lenni a családdal, barátokkal, vagy egyszerűen csak egy jó könyvvel.


Rendhagyó módon most mi is azt tanácsoljuk, egy kicsit forduljon el a monitortól, nézzen körül "odakint", pihenjen, és egy kicsit vonatkoztasson el a bevezetőben említett "rideg IT" világától, hogy aztán nemsokára az élményektől, vagy épp a nyugalomtól feltöltődve olvashassa tovább híreinket, böngészhesse tesztjeinket, nézhesse videóinkat.


Békés karácsonyt, valamint egy minimum egy estére szóló, határozott, PC-t kikapcsoló mozdulatot kíván minden kedves olvasójának a PC World Online csapata!

 

1224pcworldxmas.jpg
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.