Hirdetés

Késhet a Star Wars VII



|

2016-ra tolnák az új rész megjelenését, de a Disney ennek nem örülne.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint könnyen lehet, hogy a Star Wars VII a vártnál később, csak valamikor 2016-ban jelenik meg. Az eddigi tervek alapján több nagy címmel együtt - a Bosszúállók folytatása, az új Éhezők viadala és a Superman-Batman film -, 2015. nyarán jelent volna meg az új Star Wars, azonban az egyik producer, Kathleen Kennedy csúsztatásra kérte a Disney-t.

Hirdetés

A Disney ennek nem örült, Robert Iger ügyvezető pedig hallani sem akart arról, hogy a 2015. nyári megjelenés más időpontra kerüljön. Miután Michael Arndt elhagyta a projektet, a témára gőzerővel állították rá JJ Abramst és Lawrence Kasdant. 

A hírek szerint a Disney hatalmas nyomást gyakorol minden olyan emberre, akinek bármi köze lehet a megjelenés időpontjához, de Abrams is a 2015-ös dátumot támogatja. A Disney a következő hat évben három új Star Wars epizódot tervez, illetve ezek mellé legalább két spin-offot is akar. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.