Hirdetés

Két év alatt hét DC Comics-filmet mutathat be a Warner



|

Jön az Acélember második része, de Shazamot, Flash-t és a Zöld lámpást is viszontláthatjuk a vásznon.

Hirdetés

Nikki Finke, a Deadline volt szerkesztőjének oldala, a NikkiFinke.com szerint a Warner Bros. elirigyelve a Marvel képregény-adaptációk sikerét, a következő két évben hét új, a DC Comics szuperhőseinek kalandjait feldolgozó filmet akar bemutatni. Értesüléseik szerint a stúdió júliusban, a San Diegó-i Comic-Conon fogja bejelenteni az új projekteket, köztük egy Wonder Woman mozit és egy Joseph Gordon-Levitt Sandman című képregényéből készült feldolgozást.

Hirdetés

A hírek szerint a Warner a DC-univerzum szinte minden fontosabb karakterét vászonra állítaná. 2017-ben egy, a Marvel Kapitány néven is ismert Shazam főszereplésével készült darabbal és egy közös Flash-Zöld lámpás filmmel, egy évre rá pedig az Acélember második részével jönnének ki. A Batman v. Superman: Dawn of Justice-szal és a Justice League-mozival együtt a stúdió 2016 és 2018 között összesen hét szuperhős-filmet mutathat be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.