Hirdetés

Kézi multimédiás mindenes



|

Videó-és zenelejátszó, kamera, e-book-olvasó, és projektor egyben.

Hirdetés

 

Egy nevét elhallgató kínai vállalat igazi "mindenest" mutatott be. Az új PMP (Pocket Media Player = médialejátszó zsebben) olyan képességekkel rendelkezik, amiket egyébként körülbelül csak 5-10 más-más készülékkel kapnánk meg.

 

Az emulátorként is funkcionáló PMP támogatja a NES-t, SNES-t, Sega MD-t, és SMC-t egyaránt. Videó-és zenelejátszási képességei is figyelemreméltóak: AVI-t, MPEG4-et, DivX-et, XviD-et, MP3-mat, WMA-t, és FLAC fájlt egyaránt képes lejátszani. 

pmp_1.jpg

Emellett diktafonként is funkcionál - MP3 formátumban képes hangot rögzíteni. Viszont kép-és videófelvételre is alkalmas, ugyanis egy beépített, 1,3 megapixeles kamerával is rendelkezik.

 

Mindemellé e-book-olvasóként is alkalmazható, bővíthető SD kártyával, és egy úgyenevezett holografikus multifázisos projektort-módra is képes. Várható ára mindössze 110 dollár (20.000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.