Hirdetés

Kitalálták a Trónok harca végét



|

George R.R. Martin beismerte, hogy néhányan kitalálták, hogyan végződnek a leendő könyvei.

Hirdetés

A Trónok harca igazán csak az utóbbi években elindult tévésorozatnak hála lett nagyon felkapott és a torrentvilág kedvence. Ennek ellenére a könyvek szerelmesei már régebben találgatják, vajon hogyan ér majd véget A tűz és jég dala fantasy regénysorozat. 

Hirdetés

George R.R. Martin most elismerte, hogy néhány rajongó képes volt kitalálni, hogyan végződnek majd a leendő könyvei. Az illetők minderre abból rá tudtak jönni, hogy figyelmesen olvasták az eddigi műveket, és néhány szándékosan elejtett nyomból megalkották a végképet. Martin sok érdekes teóriát hallott már, de néhány rajongótól olyanokat is, amelyek igaznak bizonyultak, és pár darab elképesztően rejtett, bizonytalan utalásból és nyomból születtek meg. Azt persze nem volt hajlandó elárulni, mi is volt a megoldásuk. 

Az író saját bevallása szerint sokat töprengett azon, hogy mit tegyen, ugyanis utálja a megjósolható fikciót. Mindig meg akarja lepni az olvasóit valami olyannal, amire nem számítottak, néhány rajongója pedig most meglepte. Ennek ellenére úgy döntött, nem változtat a befejezésen, mivel a nyomokat már elrejtette a korábbi könyvekben. George R.R. Martin azzal nyugtatta magát, hogy csupán pár ember találta ki a könyvek végét, ezért a legtöbben így is kellően meglepődnek, amikor a hamarosan érkező The Winds of Winter és az A Dream of Spring végére jutnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.