Hirdetés

Korlátlan e-könyv-letöltést fontolgat az Amazon



|

Havi 9,99 dollárért 600 000 e-könyvet adna az Amazon.

Hirdetés

A jelentések szerint új előfizetési szolgáltatást fontolgat az Amazon. A Kindle Unlimited keretében nagyjából 600 000 e-könyvhöz és több ezer hangoskönyvhöz adnának hozzáférést, cserébe havi 9,99 dollárért. Állítólag a szolgáltatás minden készüléken elérhető lenne, a Kindle app segítségével még iPhone-on és iPaden is. 

Hirdetés

Bár az Amazon igyekezett eltüntetni a szivárgások nyomait, úgy néz ki, hogy többek között a Harry Potter- és Az éhezők viadala-könyvek, valamint a Pi élete és a Vizet az elefántnak is elérhető lenne az ajánlat keretében. 

Hasonló szolgáltatása egyébként az Oysternek és a Scribdnek is van már, azonban míg ők 500 000 és 400 000 könyvet kínálnak, addig az Amazon több mint 600 000-et, amihez 7000-nél is több hangoskönyv társul. A résztvevő művek eddig az olyan kiadóknak köszönhetőek, mint az Open Road Media, a Workman, az Algonquin, a Bloomsbury vagy a Houghton Mifflin Harcourt. Azt egyelőre nem tudni, hogy az Amazon csak a fogyasztók reakciójára volt kíváncsi, vagy valóban el is indítja a Kindle Unlimitedet

 

 

Fotók: Wired, GigaOM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.