Hirdetés

Logitech video egy kattintással



|

A kamerákhoz ezentúl ingyenes video webtárhely is jár majd.

Hirdetés

vállalattal, a leggyorsabban növekvő videomegosztó internet oldal üzemeltetőjével. A megegyezés értelmében a Logitech® QuickCam® webkamerák használói a szoftver frissített verziójával könnyedén feltölthetik, bemutathatják és kommentálhatják saját készítésű videóikat az interneten. A Logitech tervei szerint a Logitech® QuickCam alkalmazás következő generációja már közvetlen elérést biztosít a Grouper.com címre. A webkamera tulajdonosok a Logitech® Video Effects programmal egyszerűen elkészíthetik video-közleményeiket, és rögtön fel is tölthetik azokat a Grouper.com oldalra. A szolgáltatásért cserébe a Grouper vállalat a Logitech webkameráit ajánlja majd ügyfeleinek.

Eddig is örülhettek a felhasználók a Logitech Video Effects szoftver mutatós, mókás hatásainak, kifejezőeszközeinek. A cég egyúttal bejelentette, hogy a népszerű rapper, Paul Wall által készített „Grills” gyémánt-fogdíszeket hamarosan beilleszti a Video Effects folyamatosan bővülő választékába. A rapper Logitech tervezőivel együttműködve dolgozik öt különböző gyémántbetétes virtuális fogsordísz kifejlesztésén, amiket a QuickCam felhasználók augusztustól kezdve tudnak majd letölteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.