Hirdetés

Look A Look - egy ötlet karácsonyra



|

Ahogy egyre közelebb kerülünk a karácsonyhoz, úgy válik mind sürgetőbbé, hogy megtaláljuk az ideális ajándékot szeretteinknek. Miért halasztanánk az utolsó pillanatra a döntést, amikor a kapkodás hibát szülhet, végül a meglepetés mindennek bizonyul, csak épp kellemesnek nem?

Hirdetés

Gondoskodhatunk előre is az ajándékokról, amelynek eszmei értékét tovább növeli, hogy az teljesen személyes, aminek a készítéséből mi magunk is aktívan kivettük a részünket.
Pontosan erre való a Hollandiából indult Look A Look ingyenes szoftvere (a telepíthető kliens megtalálható a PC World magazin novemberi DVD-mellékletén), amely lehetővé teszi, hogy digitális fényképeinket felhasználva egyedi fotókönyvet vagy személyre szabott naptárt készítsünk – akár saját célra is.

 



A PC mellett Macekkel is kompatibilis Look A Look szerkesztő letöltését, majd telepítését követően válasszuk ki a megadott méretek közül, hogy melyik könyvet vagy naptárt szeretnénk elkészíteni. A leadott rendelés ellenértékét természetesen az is befolyásolja, hogy mekkora lesz a nyomtatandó alkotásunk, valamint, hogy a fotókönyvet puha vagy kemény borítással szeretnénk viszontlátni.

 

 

 

 


A szoftver használatában képekkel illusztrált részletes útmutató segít, amit megtalálunk a Look A Look hivatalos oldalán. A leírást követve akkor is pofonegyszerűen fogunk képeket beilleszteni, forgatni, megnyesni, effektekkel ellátni, ha ilyesmit még korábban sosem csináltunk. Belső képkeret, árnyékolás, mozaikok és még számos trükk alkalmazása révén sajátos külsőt kölcsönözhetünk a munkánknak, amit a tervezési fázis bármely pontján elmenthetünk, ha éppen szünetet tartanánk és egy későbbi időpontban térnénk vissza hozzá.

A megrendelt könyveket és naptárakat 6-8 napon belül szállítják házhoz, de akár az üzletben is átvehetjük. A fizetés történhet előre átutalással vagy a személyes átvételkor készpénzzel.
Ezek után nem is marad más hátra, mint várni a pillanatot, amikor megtapasztalhatjuk: végre sikerült valami igazán személyeset készítenünk és adnunk egy különleges alkalomra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.