Hirdetés

Luxus karórával ünnepel a 30 éves Super Mario



|

Ez az exkluzív, limitált kiadású óra minden öreg gamer karácsonyfája alatt elférne.

Hirdetés

Szerencsére van élet a viselhető eszközökön túl, s bár a fiatalabb generáció talán már el sem tudja képzelni, mi értelme hordani őket, a klasszikus karórák sem mentek ki a divatból. Romain Jerome egy igazi mester az iparban, aki jobbnál jobb luxuskategóriás darabokkal áll elő, olykor még videojátékos témában is (Tetris, Pac-Man, Space Invaders).

Hirdetés

Idén amúgy is egy különleges évet írunk, hiszen harminc éves lett Mario. Az olasz vízvezetékszerelő ugyan már korábbi alkotásokban is feltűnt, első saját játéka azonban a Super Mario Bros. volt Nintendo Entertainment System rendszeren. Ennek tiszteletére készítette el Jerome a képeken látható fantasztikus órát 46 mm-es fekete titánium tokkal és a klasszikus grafikával.

Az időmérő eszközből összesen 85 darab lesz elérhető, ezzel is a megjelenés évének állít emléket készítője. 19 ezer dolláros árával persze nem valószínű, hogy sokunk karácsonyfája alá bekerül majd, mindenesetre meg kell hagyni, méltó módon tiszteleg a Nintendo ikonikus figurája előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.