Hirdetés

Magyar filmipar 2.0



|

A Sorsvonalak megújulást ígér a hazai filmgyártás állóvizében.

Hirdetés

Olvasóink bizonyára csodálkoznak, hogy mit keres egy magyar film a PC World oldalain. Egyszerű a magyarázat: a kiemelkedően sok digitális trükk - magyar nagyjátékfilmben ennyi számítógépes betét még nem szerepelt -, és az egyik jelenetben feltűnő Logitech MX Air egér mellett témájában, mondanivalójában, megvalósításában és zenéjében is új színt kíván vinni a hazai filmgyártásba a Sorsvonalak című lélektani science fiction. A bemutató alapján mi is kezdünk hinni benne, hogy végre megtörik az átok, és tényleg valami új születik, valami, ami nem unalomig ismételt sablonokból áll.

 

Kiadónk stábja volt olyan szerencsés, és a sajtótájékoztató mellett ellátogathatott a film egy jelenetének a forgatására is, így aki kíváncsi a kulisszatitkokra, feltétlenül vegye meg a PC World októberi számát, amelynek DVD mellékletén megtekinthető lesz riportfilmünk, benne interjúk az alkotókkal és a színészekkel.

 

A film története és kulisszatitkai>>>



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.