Hirdetés

Majdnem egymillió dollár jött össze a Breaking Bad-árverésen



|

A ScreenBid aukcióján a nagysikerű sorozat forgatásain használt kellékekre, kosztümökre és autókra licitálhattak a rajongók.

Hirdetés

Ahogy arról korában mi is beszámoltunk, a gyártó Sony Pictures a ScreenBid aukciós oldalon elárverezte a Breaking Bad című sorozat kellékeit, kosztümjeit és a forgatások során használt egyéb tárgyakat. A széria öt évadot ért meg az AMC kábelcsatornán; a záró rész több mint 10,3 millió nézőt ültetett le a képernyő elé.

Hirdetés

A legtöbbet, 65 500 dollárt Walt Whitman Fűszálak című verseskötetének dedikált példányáért fizetett ki egy gyűjtő. „Egyes tételekre elképesztő ajánlatok érkeztek” – mondta a Variety-nek Jeffrey Dash, a ScreenBid egyik alapítója.

Tuco Salamanca aranyfogai és Tito Salamanca csengője

Tito Salamanca csengője 26 750, Tuco Salamanca akrilba öntött aranyfogai 20 250, Walter White legendás alsója 9900, Jesse Pinkman Hello Kitty-szériás Samsung S5230 pedig 4,600 dollárért kelt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.