Hirdetés

Már készül a Godzilla folytatása



|

Gareth Edwards filmje elképesztő bevételi rekorddal nyitott Amerikában.

Hirdetés

Godzilla nem csak Tokiót és San Franciscót, de a jegybevételi rekordokat is maga alá gyűrte: Gareth Edwards kaidzsuja már a bemutatása napján 38,5 millió dollárt forgalmazott az Egyesült Államokban.

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint a Warner Bros és a Legendary Pictures már javában dolgozik a film második részének előkészítésén. Nem csoda, hiszen a franchise-ok évek óta nagyon népszerűek a nézők körében, és hatalmas összegeket hoznak a hollywoodi stúdiók konyhájára.

Az Ishiro Honda 1952-es eredetije alapján forgatott Godzilla különösen nyereségesnek ígérkezik. A szörnyfilm az USA-ban három nap alatt 93,25 millió dollárt kasszírozott, ezzel az Amerikai Kapitány: A tél katonáját maga mögé utasítva az idei év eddigi legjobb nyitóhétvégéjét produkálta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.