Hirdetés

Megállíthatatlan a Pokémon GO



|

Emelkedik az appból származó árbevétel, továbbra is sok időt töltenek a játékban.

Hirdetés

A jelek szerint töretlen az érdeklődés a Pokémon GO iránt. A Sensor Tower legújabb elemzése is bizonyítja mindezt. 

Hirdetés

A számok alapján az amerikai felhasználók továbbra is átlagosan napi 26 percet töltenek el a játékban, ami a frissítés előtti időszakhoz mérten még emelkedést is jelent. 

Az is kiderült, hogy a felhasználók naponta átlagosan hatszor indítják el az appot. 

Bár a játék még 30 napja sincs a piacon, a Sensor Tower becslései szerint eddig 160 millió dolláros árbevételt hozott. Ez feltételezhetően helytálló adat, az App Annie korábban úgy számolt, hogy a felhasználók naponta hoznak 10 millió dollárt bele. Az új piacok és az eltelt idő miatt ez persze folyamatosan emelkedik majd. 

Mivel a Nintendo az egész történetből csak kis mértékben részesül, ezért lehetősége szerint más formákban is profitálnia kell a Pokémon GO-ból. A 3DS-eladások az aktuális epizódból például megduplázódtak. 

Eközben egy orosz bank már biztosítást is ajánl a Pokémon GO-val kapcsolatos balesetekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.